День ангела 25 квітня: кого та як вітати з іменинами

Хто святкує день ангела 25 квітня

25 квітня 2024 року привітайте з іменинами Василя, Марка, Сергія, Ніку.

Василь — давньогрецьке ім'я, яке означає “цар”. В дитинстві демонструє надмірну товариськість. Він інтелігентний та довірливий. В дорослому віці стає комунікабельним і доброзичливим.

Марк — має латинське коріння і перекладається як “молоток”. Вже в дитинстві помітно, що хлопчик дуже егоцентричний. В дорослому віці не вміє відкриватися повністю навіть найближчим людям.

Сергій — у перекладі з латинської мови “знатний”. В дитинстві хлопчик може болісно реагувати на витівки інших дітей щодо нього. В дорослому віці виростає у чоловіка, який вміє постояти за себе.

Ніка — давньогрецьке ім'я, яке означає “перемога”. Дівчинка досить товариська та комунікабельна. В дорослому віці може виявити жорсткі лідерські якості.

День ангела 25 квітня — душевні привітання в прозі і віршах

У День ангела хочу побажати, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі в усіх твоїх справах – домашніх і робочих, щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх.

***

Рано-вранці, до сходу сонця
Ангел стукав у віконце
І сказав мені новину,
Що у тебе іменини!
Бажаю тобі: тихих зоряних ночей,
Блакитних чи карих, чи сірих очей,
І щастя безмежного, щастя людського,
В житті кохати когось, лише одного!

***

Дорогий, з днем ангела! Твій небесний опікун подарував тобі безліч якостей: доброта, повага до інших, щирість і чесність. Бажаю тобі не розгубити цей цінний набір ангельських подарунків у житті і пишатися тим ім’ям, що подарували тобі батьки.

***

Хай ангел завжди тебе вберігає,
І в усьому, завжди, тобі допомагає!
Хай тобі Господь із неба,
Додає усе що треба.
Щоб добре серце мала,
І усім допомагала,
Розцвітала, багатіла,
І з роками молоділа.
Друзі щоб добра бажали,
На роботі поважали,
Щоби жити було мило,
Щоб завжди була щаслива!

***

Бажаю неймовірної радості в твій День ангела, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок та відданих друзів! А ще – вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *