Модні чоловічі зачіски 2024 року: як підстригтися на літо

Звісно, як і жінки, чоловіки намагаються триматися трендів та мати сучасний вигляд. Для цього варто знати й орієнтуватися, які зачіски будуть стильними та модними в новому сезоні.

Пропонуємо вам підбірку варіантів чоловічих стрижок, які будуть актуальними влітку 2024 року, від видання “Фокус”.

Британка

Це один з популярних стилів чоловічої стрижки. Вона характеризується коротким волосся на боках і трохи довшою верхівкою. Часто “британка” має чіткі контури на шиї та над вухами. Ця стрижка має стильний і доглянутий вигляд. Її також можна адаптувати до особистих вподобань – змінити довжину верхівки чи об'єм.

Канадка

Також відома як “боксерська чоловіча стрижка”. Є популярним варіантом стрижки для чоловіків. Вона характеризується коротким волоссям збоку і ззаду. На верхівці воно зазвичай залишається трохи довшим. Канадка безперечно може бути стильною та сучасною на вигляд.

Андеркат

Це стиль, за якого волосся на боках і на задній частині голови коротко вибрите, а верхня частина залишається довшою. Це популярна стрижка, яка надає стильного й сучасного вигляду.

Короткі чоловічі стрижки з текстурою

Модний фейд

Поширений варіант зачіски, який набув популярності останніми роками. Ця стрижка характеризується коротким волоссям на верхній частині голови, що плавно переходить до довшого знизу. Волосся може бути вибритим на боках і ззаду, створюючи контрастний ефект.

Класичний короткий квадрат або бокс

Це стрижка, за якої волосся укладається таким чином, що верхня частина голови трохи піднята, а бік і задня частина коротко обрізані.

Класичні чоловічі стрижки

Класичні стрижки, як-от “бокс”, “купол” або “буцефал”, завжди залишаються популярними. Сучасні варіації цих стрижок тримаються в трендах і можуть бути актуальними і влітку 2024 року.

Стрижка бокс і напівбокс

Чоловіча стрижка бокс є популярним варіантом серед чоловіків. Вона характеризується короткою довжиною волосся по всій голові. Може мати різні варіації, як-от бокс з загостреними боками або підбритий бокс.

Стрижка напівбокс є популярним варіантом чоловічої зачіски, яка поєднує коротке волосся зверху голови зі збереженням трохи довших волосин на передній частині. Ця стрижка зазвичай має дуже короткі боки і задню частину голови, які плавно переходять в довші зверху, часто підголів'я робиться коротшим.

Раніше ми писали, як підстригти чоловіка машинкою в домашніх умовах, з покроковою інструкцією та варіантами зачісок.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *