Що Росія готує проти президента Зеленського: шаманка зробила передбачення

Шаманка Сейраш передбачає, що травень буде складним і динамічним місяцем для України. Зокрема, вона передбачила, що окупанти намагатимуться роздмухати внутрішньополітичні суперечки стосовно легітимності президента Зеленського.

Про це вона сказала на ютуб-каналі “Поговоримо”.

“Травень буде динамічним місяцем, тиснутимуть з усіх боків. Плюс у нас ще всередині певні гострополітичні кризові моменти. Порушуватиметься питання легітимності президента, деякі щурі це порушуватимуть. І навіть деякі іноземні видання за російські гроші це видаватимуть. Плюс – внутрішні перестановки. Травень – динамічний місяць”, – сказала вона.

Сейраш наголосила, що Зеленський залишатиметься президентом України, проте інформаційні атаки триватимуть.

“У мене випадало більше в інформаційному ключі. Я поки не бачу можливостей для серйозних змін, і це добре. Але певні заворушення на травень місяць – вони є”, – пояснила шаманка.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика – не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Нагадаємо, переможниця “Битви екстрасенсів” зробила несподіване передбачення на травень.

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *